Contact Us

Për çdo pyetje mbi produktet apo kompaninë, EDSHOP disponon një sere menyrash komunikimi si më poshtë:
Nr kontaktit: 044803344(Shqiperi), 038413344 (Kosove), 025511644 (Maqedoni)
Posta Elektronike: edshopalbania@gmail.com
Website: www.edshop.al
Facebook: facebook.com/edshoptv
Instagram: instagram.com/edshoptv

Suporti online është në dispozicionin tuaj 24/7 për çdo pyetje

Our Shops

Tiranë, Shqipëri

Rruga Myslym Shyri (150m nga kryqezimi i unazes)

Tiranë

tel: 044 80 33 44

Elbasan, Shqipëri

Rrruga 11 Nentori

Elbasan

tel: 044 80 33 44

Durrës, Shqipëri

Rruga Egnatia (100m nga BLUE STAR)

Durrës

tel: 044 80 33 44

Shkodër, Shqipëri

Lagjia Vasil Shanto, Rruga Edith Durham (Ngjitur me konviktet)

Shkodër

tel: 044 80 33 44

Prishtine, Kosovë

Rruga Abdyl Frasheri

Prishtinë

tel: 038 41 33 44

Shkup, Maqedoni

Rruga Manapo 2

Shkup

tel: 02 55 11 644

Locations

Për të qenë më pranë klientit, EDSHOP disponon një rrjet dyqanesh. EDSHOP ju fton të na vizitoni për tu njohur nga afër dhe të vërtetoni cilësinë e produkteve që ne disponojmë.