Shop

HELIX Kolagjen

(3 customer reviews)

3,490.00 L

Description

HELIX Kolagjen- Preparati më i mirë dhe me përqindjen më të lartë të kolagjenit në treg, së bashku me hondroitin, alantoin dhe proteinat e tjera strukturore, enzima (bromelain), magnez, minerale dhe vitamina.
Vetëm me Helix Kolagjen ju do të merrni një rigjenerim të shpejtë dhe të sigurt të kercit, ligamenteve dhe problemeve të tjera me nyjet.

3 reviews for HELIX Kolagjen

There are no reviews yet.

Be the first to review “HELIX Kolagjen”