Shop

Sale!

Helix 1 + 1 (Ofertë)

(2 customer reviews)

6,000.00 L 4,790.00 L

HELIX ORIGINAL KAPSULAT PREFEROHEN:

  • Për njerëz të cilët vuajnë nga artriti,osteoartriti, reumatizmi
  • Për njerëz qëi janë nënshtruar një operacioni, ndihmon për shërim
  • Dhimbja në nyje fillon të zvogëlohet në 24 orët e para
  • Enjtjet zvogëlohen pa efekte të padëshiruara nga personat që vua

Description

Helix Original është produkt dietik i cili ësht për permisim të përgjithshëm të lëvizshëmirësisë  së nyjeve, ky produkt i ushqen nyjet dhe i rigjeneron ato. Për këtë arsye, Helix Original është efikas në luftimin e sëmundjeve të tilla siç është artriti, osteoartriti, reumatizmi…
Helix Original përdoret për rigjenerimin e kërcit, ligamenteve dhe indet e tjera lidhëse me nyjet.

2 reviews for Helix 1 + 1 (Ofertë)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helix 1 + 1 (Ofertë)”