Shop

Helix Original Krem

(1 customer review)

1,990.00 L

To fuel multiple workouts, elevate your training with powerful, dynamic sound and up to 12 hours of battery life.

Description

Helix Crem eshte zgjidhja e vetme per qetesim te menjehershem te dhimbjeve ne kyçe dhe nyje!
•Zvogelon dhimbjen e muskujve
•Parandalon dhimbjet nervore
•Redukton enjtjen
•Relakson muskujt

Additional information

Color

White, Black, Blue

1 review for Helix Original Krem

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helix Original Krem”