Shop

Helixir

(1 customer review)

1,990.00 L

HELIXIR permban edhe vitamin C, I cili eshte I domosdoshem per sintezen e kolagjenit ne trup, dhe vitamin B5 qe ndihmon veprimin e funksionit te nyjeve te njerezit te cilet vuajne nga osteoartriti dhe artriti rheumatoid. Si nje shurup, kjo shtojce ushqimore ne forme te lengshme mundeson absorbim te shpejte te perberesve aktiv per nje efekt me te shpejte dhe me efikas. Te gjithe ata qe vuajne nga artriti, artriti rheumatoid ose kane lendime te nyjeve duhet te dijne qe shurupi HELIXIR eshte zgjidhja e duhur e cila mundeson rigjenerimin e nyjeve dhe parandalimin e demtimeve te metejshme te te njejtave. HELIXIRI perdoret 2 here ne dite nga 5ml, para ushqimit. Me rendesi te permendet qe produkti nuk permban gluten, laktoze dhe se lirisht mund te konsumohet edhe nga diabetiket!

Description

Helixir eshte i bazuar ne formulen speciale te proteinave te perfituar nga sekrecioni i kermillit, ajo eshte  nje protein unike e cila i rigjeneron qelizat, sebashku me proteinat elastin, kolagjen dhe proteina te tjera te nevojshme per funksion te rregullt te kercit dhe nyjeve.

1 review for Helixir

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helixir”