Helix Original

Helix ORIGINAL

2990 lekë

Helix Originali është efikas në luftimin e sëmundjeve të tilla siç është artriti, osteoartriti, reumatizmi…

POROSIT
Helix Original

SUPER OFERTE: Helix ORIGINAL 2 Paketime

Oferte e limituar! Perfitoni 2 paketime Helix ORIGINAL per vetem 4990 lekë

POROSIT

Latest Products

Pse EDSHOP?

EDSHOP ushtron aktivitetin e tij prej 7 vitesh në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni.
Produkte të zgjedhura nga markat e mirënjohura në Europë, pajisur me certifikatë përkatëse origjinaliteti.
EDSHOP numëron një numër të lartë klientësh të kënaqur që është në rritje të vazhdueshme.

Çmime konkuruese & Cilësi maksimale

Çmime konkuruese & Cilësi maksimale

EDSHOP sigurohet të studiojë tregun ku operon duke mundësuar kështu çmime konkuruese dhe oferta të vazhdueshme në produktet e kompanisë. Një kombinim perfekt ndërmjet çmimeve të ulta dhe cilësisë së lartë duke siguruar kështu klientë të kënaqur.

Transport i shpejtë & i sigurtë

Transport i shpejtë & i sigurtë

EDSHOP bashkëpunon me shërbimet postare më të sigurta dhe të shpejta në shpërndarjen e porosive. Bashkëpuntorët e përzgjedhur sigurojnë mbulim 100% në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni. Produktet paketohen në mënyrë të sigurtë në magazinën tonë dhe dorëezohet tek klienti brenda afatit kohor 2-3 ditë.

Garancia e produkteve

Garancia e produkteve

Produktet e EdShop janë të kontrolluara dhe të certifikuara nga institucionet përkatëse. Çdo produkt shoqërohet me garancinë individuale dhe menyrën e përdorimit për rezultate më të shpejta e të sigurta. Produktet shoqërohen me faturën shoqëruese e cila shërben edhe si garanci brenda afatit kohor të caktuar.

Best Sellers