Dergesa

  • Sa ditë vonon porosia dhe sa kushton?

Porosia online, në Instagram dhe Website vonon 1-3 ditë pune, nga momentin që ne ja u kemi konfirmuar, ose që ju e keni berë online në Website.

Në rast se porosia po vonon më shumë se kaq, ju lutem kontaktoni me stafin e Edshop në menyrë që të identifikojmë problemin që ka ndodhur me dërgesën tuaj.

Posta në Tiranë brenda Unazes se madhe, është falas mbi vlerën 1500 lekë. 

Posta në Tiranë brenda Unazes se madhe, është 100 lek nën vlerën 1500 lekë.

Posta në periferi të Tiranës, Kamëz, Institut, Babrru, Paskuqan kushton 200 lekë.

Posta në rrethe kushton 300 lekë

Posta në rrethe është falas mbi 4000 lekë.

Posta e ndërrimit kushton 200 lek për Tiranën.

Posta e ndërrimit kushton 300 lek për Rrethet.